Nordmannen spilte annen omgang i Crystal Palaces 0-3 tap for Newcastle i Premier League lørdag. Det var de første minuttene han har fått i ligaen.

Crystal Palace lå under 0-2 til pause for Newcastle. Yohan Cabaye sendte gjestene i føringen, før Danny Gabbidon var uheldig og satte ballen i eget nett til 0-2. Som en følge av den skuffende førsteomgangen valgte manager Tony Pulis å gjøre to bytter i pausen. Jonathan Parr kom inn for Dean Moxey til sin eliteseriedebut.

Han er dermed den 57. nordmannen som får prøve seg på det engelske toppnivået.

Selv om nordmannen kom inn hjalp det ikke Palace stort. Parr forårsaket et straffespark da han felte Shola Ameobi fem minutter før slutt, og Hatem Ben Arfa satte inn 3-0 fra 11-metersmerket.

Palace har tross tapet lørdag både Fulham og Sunderland bak seg på tabellen. Newcastle ser nå kun oppover og har fra sin 6.-plass to poeng ned til Manchester United. Fem poeng skiller opp til Manchester City og Arsenal.