Serena Williams brukte bare en drøy time på å slå Maria Sjarapova i OL-finalen i tennis lørdag ettermiddag.

At amerikaneren sikret seg det eneste gullet hun manglet, var ingen overraskelse. Den suverene amerikaneren fikk seg derimot en støkk da hjemlandets flagg falt ned da nasjonalsangen ble spilt under medaljeseremonien i London.

Det gikk et gisp gjennom publikum rundt Center Court, og seierskvinnen selv så forbløffet ut. Heldigvis fant hun raskt frem smilet.

Glippen kommer bare én uke etter den forrige flaggfadesen i OL. Da presterte arrangørene å vise bilder av Sør-Koreas flagg under presetasjonen av de nordkoreandske spillerne forut for damelandskampen mot Colombia. De fornærmede gikk av banen i protest, men kom senere tilbake og vant kampen 2-0. ## — Uforskyldt

Selv tok «suverene Serena» det hele med et smil.

Slik er livet. Det blåste veldig mye, og alt skjedde veldig fort. Det var jo helt uforskyldt. Kanskje var flagget på vei til meg for å gi meg en klem fordi jeg var så glad? sa Williams på pressekonferansen etterpå.

Forhåpentligvis er både det britiske og det sveitsiske flagget festet skikkelig før neste finale skal spilles søndag - da vil Andy Murray ha Wimbledon-revansje når han møter Roger Federer til dyst om Ol-gullet.