Det hadde passet så bra med seier hjemme på Reknesbanen. Træff hadde lagt opp til litt ekstra markering i anledning klubbens 90-års jubileum. Det vanket gratis kake og kaffe, men ute på kunstgresset var det kun Simon Markengs ene scoring som ble servert i anledning festdagen.

Forrige helg sikret laget seg fornyet kontrakt i 2. divisjon. Med seier over serielederen kunne det ligget an til en helt ok sesong foran serieavslutningen mot Molde 2. ## Rykker opp

Da Markeng reduserte til 2-1 fire minutter før slutt så det ut til at dette også skulle bli sluttresultatet, men Levanger kjempet videre og scoret lagets tredje mål tre-fire minutter på overtid. Med seier 3-1 samtidig som Elverum bare maktet 2-2 mot Herd, er Levanger allerede før siste serierunde klare for opprykk til den nest gjeveste divisjonen.

Levanger var best og skaffet seg overtak i første omgang, men etter pause var det hjemmelaget som hadde ballen mest. Træff-treneren var misfornøyd med at de ikke klarte å komme til flere målsjanser.

Passelig fornøyd

— De fikk to lettkjøpte mål som ødela mye for oss. Etter at de fikk en mann utvist styrte vi fullstendig uten at vi maktet å åpne forsvaret deres. Vi kom til for få sjanser. Til tider ga vi Levanger kamp og rystet dem, men dessverre klønet vi det til med å slippe inn nok et mål helt mot slutten. Vi har berget plassen og har klart den delen av årets mål. Det vi gjør i dag er likevel ikke godt nok, sier en tålig bra fornøyd Erik Brakstad.

Ujevn sesong. Simon Markeng hadde gjerne sett at han kom til avslutninger flere ganger i løpet av kampen.

— Jeg synes vi hadde gode muligheter. Problemet er at vi ikke klarer å utnytte dem godt nok. Min redusering skulle kommet litt tidligere i kampen. Da hadde det blitt mer spennende. De spiller i 1. divisjon neste sesong. I dag var ikke nivåforskjellen veldig synlig, men de fikk jo én mann utvist. Min egen sesong har det samme som lagets. Opp og ned og litt for varierende, avslutter målscorer Simon Markeng.

Kampfakta:

Træff-Levanger 1-3 (0-2)

1-0: Daniel Stensland, 6 min.

2-0: Victor Diaz Barrera, 32 min.

1-2: Simon Markeng, 86 min.

1-3: Fredrik Sunde, 90 min

Gult kort: Stian Rødal, Træff

Rødt kort: Lars Emil Johannessen Flakk, Levanger

Dommer: Mathias Smehus Kringstad, Valder IL