Jarstein måtte til slutt fem baller ut av nettet etter at Thorgan Hazard først ga hjemmelaget ledelsen etter 14 minutter etter en fryktelig tabbe av Jarstein. Nordmannen somlet med ballen i beina og spilte den rett til en Gladbach-spiller som enkelt sendte Hazard alene med keeper.

Hertha holdt unna med det til pause, men etter hvilen kjørte Gladbach over gjestene. Andre Hahn la på til 2-0 etter 60 minutter før Patrick Hermann økte til 3-0 etter 76 minutter. Lillebror Hazard scoret sitt andre etter 80 minutter før Ibrahima Traore fastsatte sluttresultatet til 5-0 etter 85 minutter.

Alle de tre nordmennene spilte hele kampen for sin klubb og seieren gjør at Gladbach på fjerdeplass kuttet forspranget til tredjeplasserte Hertha. Jarstein og Skjelbreds lag har 48 poeng, mens Nordtveits Gladbach følger kun tre poeng bak.