Aston Villa så ut til å tape skjebnekampen i Premier League mot Queens Park Rangers tirsdag, men Christian Benteke har funnet formen til rett tid. Spissen scoret samtlige mål for hjemmelaget og reddet 3-3. Benteke satte inn 3-3 med et nydelig frispark sju minutter før slutt, et mål som kan vise seg å bli svært viktig for Villa.

– Selvfølgelig ønsket vi mer enn ett poeng. Det er alltid fint å score hat trick, men det er synd vi ikke fikk alle poengene. Det hadde vi fortjent, for vi var det beste laget, sa Benteke til BBC etter kampen.

– Vi er i en vanskelig situasjon og alle poeng er viktige. Vi må bare kjempe videre, sa spissen videre.

Både Villa og QPR har nå igjen seks cupfinaler i kampen om å beholde plassen.

Villa har vanskelig kamper mot Tottenham (borte) og Manchester City (hjemme) de neste to kampene. QPR har det ikke mye lettere. Først kommer Chelsea på besøk, mens laget har litt større sjanse mot West Ham etter det.

Hills første PL-mål

Det var bare spilt sju minutter da Matthew Phillips ga QPR ledelsen tirsdag, men det tok ikke lange tiden før Benteke utlignet med sitt første av tre scoringer.

Villa har slitt voldsomt med å score hele sesongen, men det har hjulpet etter at Tim Sherwood tok over som manager. Etter 33 minutter fikk hjemmefansen grunn til å juble, og nok en gang var det Benteke som var frampå.

I annen omgang var det spilt ti minutter da QPR utlignet mot spillets gang. En corner ble stusset videre med skulderen av Clint Hill, og dermed fikk veteranen sitt første Premier League-mål i en alder av 36. ## Stygt av Austin

Like etter stupte Charlie Austin inn og stemplet Carlos Sánchez, men spissen var heldig som slapp med gult kort.

Det fikk store konsekvenser, for 12 minutter før slutt så han ut til å bli matchvinner.

Heldigvis for hjemmelaget hadde Benteke et siste stykke magi å dra ut av hatten, og den svære belgieren sikret uavgjort med det vakre frisparket.

– Jeg regner med at det var en vanvittig kamp å se på. Vi er skuffet over å lede 3-2 like før slutt, men de scoret på frisparket. Det positive er at vi fikk med oss ett poeng fra et sted det er vanskelig å spille, sa QPR-målscorer Hill etter kampen.

Dermed ligger Villa på 16.-plass med seks kamper å spille, tre poeng foran QPR som ligger på den siste nedrykksplassen.