Newcastle er i akutt fare for nedrykk etter klubbens åttende strake tap. Leicester valset over laget i 90 minutter og ga seg ikke før det sto 3-0. Dermed tok Leicester et stort skritt mot å overleve i Premier League, mens Newcastle er for fullt inne i nedrykksstriden.

Leicester har riktignok ett poeng mindre enn lørdagens motstander, men med fem seirer på de seks siste peker formpilen i riktig retning.

"Vi krever ikke et lag som vinner, vi krever en klubb som prøver" het det på et banner i Newcastle-svingen lørdag. Newcastle tapte for Leicester. Foto: REUTERS

For Newcastle er situasjonen beksvart, og laget står nå med åtte strake tap.I lørdagens kamp gikk Leicester rett i strupen på gjestene, og lyktes hundre prosent med den taktikken.

Allerede etter to minutter headet José Ulloa inn dagens første etter en dødball, og kvarteret senere doblet Wes Morgan ledelsen etter en ny dødball.

Newcastles spillere hang ikke med i det hele tatt, og leverte en ny pinlig prestasjon.

Alt håp om å gi Leicester kamp i annen omgang sluknet da Ulloa satte inn 3-0 på straffe etter 47 minutter.

I tillegg fikk Newcastle to spillere utvist. Mike Williamson og Daryl Janmaat fikk marsjordre etter to gule kort hver, og duoen må dermed stå over den ekstremt viktige kampen mot West Bromwich beste helg. (©NTB)