Ikke en eneste gang i forrige sesong var det over 9000 tilskuere på Color Line stadion, men nå tyder alt på at det blir det i kveldens kamp mot Brann.

— Vi har solgt rundt 8700 nå, men jeg kan ikke skjønne noe annet enn at det kommer til å runde 9000. Erfaringsmessig selger vi rundt 1000 billetter på kampdag, men det er nok flere enn vanlig som har kjøpt billetter før kampdag denne gangen, sier billettansvarlig Ann Kristin Aarønes i AaFK til smp.no.

To ganger over 9000 i 2014

I 2014-sesongen hadde AaFK over 9000 tilskuere mot Rosenborg (9049) i den første seriekampen og i lokaloppgjøret mot Molde (9386) 11. juli.

— Det betyr mye for oss når vi hører interessen er stor. Publikum er ikke avhengig av oss, men vi er veldig avhengig av dem. Jo større engasjement publikum viser, til mer energi får våre gutter inn i kampen. Vi skal være et attraktivt lag som fenger publikum, sier Trond Fredriksen.

- Revansjesugen gjeng

Andreas Lie håper å få tilbake den gode, gamle stemningen som var på Color Line stadion de første sesongene det ble spilt eliteseriefotball.

— Det hadde vært fantastisk om vi greide å dra et par tusen ekstra, det hadde betydd enormt mye for både spillere og klubben, sa han etter fredagens trening.

— Vi er en revansjesugen gjeng etter den dårlige prestasjonen mot Haugesund. Nå håper jeg vi kan gi publikum en god opplevelse som gjør at alle vil komme tilbake igjen, sier keeperen som trolig starter som tredje seriekamp på rad.

Hør vår ferske podkast: