UKRAINA-FRANKRIKE 2-0

Roman Zozulja ga Ukraina 1-0 etter en times spill. Med 1-0 som sluttresultat ville Frankrikes stjernespekkede mannskap hatt et OK utgangspunkt før returkampen tirsdag. Men ni minutter før full tid scoret Andrej Jarmolenko vertenes andre for dagen fra straffemerket.

Frankrike klarte ikke å omsette sjanser til scoring. Men hett ble det likevel på slutten av oppgjøret. Først fikk Frankrikes Laurent Koscielny direkte rødt kort. Deretter fulgte hjemmelagets Olexandr Kutsjer etter, da han fikk sitt andre gule på få minutter.

2-0 seieren gir Ukraina et meget gunstig utgangspunkt før returoppgjøret i Frankrike tirsdag. Gultrøyene kan gå inn i sitt andre VM-sluttspill. (©NTB)

Hellas – Romania 3-1 (2-1)

Mål: 1-0 Kostastantinos Mitroglou (14), 1-1 Bogdan Stancu (19), 2-1 Dimitrios Salpingidis (21), 3-1 Mitroglou (66).