Odd — Aalesund 0-1:

Gyasi ble matchvinner mot Odd. Foto: NTB Scanpix

Forrige hjemmekamp mot Strømsgodset var en sjanserik affære, men det kan man ikke si om første omgang mellom AaFK og Odd. Det første som minnet om en sjanse kom etter 33 minutter, da Edwin Gyasi og Adam Arnarson kombinerte fint på høyresiden. Arnarson slo tunnel på Bentley og banket ballen inn foran mål, men ingen AaFK-spillere klarte å stikke foten fram.Fire minutter før pause trodde bortelaget at de hadde tatt ledelsen på et skudd fra Fredrik Oldrup Jensen, men en Odd-spiller i offside forstyrret Andreas Lie så mye at dommeren annullerte for offside.

Kjedelig før pause

Etter pause fikk AaFK det første som minnet om en sjanse i andre omgang. Gyasi dro seg på imponerende vis forbi to Odd-spillere, slo 45 grader ut til Carlsen inne i 16 meteren, men avslutningen fra midtbanespilleren ble slått til en resultatløs corner for hjemmelaget.

Midtvegs i andre omgang fikk Odd som første store sjanse. Bentley lurte av et par mann og kom alene mot Andreas Lie fra skrått hold, men keeperen gjorde seg stor og stoppet kantspillerens avslutning. Etter Odds store sjanse åpnet kampen seg mer og spillet bølget fram og tilbake, og det ble en severdig fotballkamp.

Gyasi-scoring

Selv om begge lagene kom til sine småfarligheter, så kom ikke den avgjørende scoringen før fem minutter før slutt. Det hele startet med et frispark fra Mos som gikk i muren, og tilslutt havnet ballen hos Gyasi. Nederlenderen banket til fra åtte-ni meter rett i mål til 1-0 foran et ellevilt publikum på Color Line stadion.

Odd presset på og sendte mye folk fram etter AaFKs mål, men uten å få uttelling. Nærmest på slutten av kampen var hjemmelaget da Franck Boli headet utenfor fra tre-fire meters hold. Seieren gjør at AaFK klarer opp på 10.plass, med en avstand på seks poeng ned til nedrykk.