– Januzaj ønsker en permanent overgang vekk fra Manchester United fordi han føler seg ydmyket av José Mourinho, skriver den pålitelige britiske avisen The Times.

Også tabloidavisene Daily Mail og The Sun melder det samme torsdag.

I september 2013 presenterte den da 18 år gamle belgieren seg for alvor for det engelske fotballpublikummet.

– Han er en fantastisk spiller, sa daværende United-manager David Moyes etter at unggutten hadde scoret to mål i sin første kamp fra start.

Hyllet som et stort talent

Januzaj ble sett på som det kanskje største fotballtalentet i Europa, og han ble ikke mindre populær da han uttalte at han gjerne ble i Manchester United resten av karrièren.

Manchester Uniteds midtbanetalent Adnan Januzaj ble utlånt til Borussia Dortmund forrige sesong. Foto: REUTERS/Ina Fassbender

Men belgieren har aldri klart å spille seg til en fast plass på Old Trafford. I fjor ble han utlånt til Borussia Dortmund, der han heller ikke ble noen suksess.

I oppkjøringen til årets Premier League-sesong har ikke 21-åringen fått noe særlig spilletid. Ifølge The Times har Januzaj fått beskjed av José Mourinho om at han ikke er tiltenkt en rolle på førstelaget denne sesongen. Og at han må trene med U21-laget i påvente av et utlånt til en annen klubb.

– På vei til Sunderland

Kilder nær midtbanespilleren hevder overfor avisen at dette har gjort at Januzaj føler seg ydmyket, og at han derfor ønsker seg vekk fra klubben — på permanent basis.

Det mest trolige er imidlertid at 21-åringen går på utlån til Sunderland, der belgierens tidligere sjef David Moyes er manager. Det skriver The Times og flere andre aviser.

PS! Sunderland har allerede hentet Paddy McNair og Donald Love fra Manchester United.