— RBKs største prestasjon

Bildene: Gjenopplev triumfen

Alt om: Mesterligaen

Steffen Iversen var i kjempehumør kvelden før mesterligamøtet med Valencia og lovet løkkefotball og 4-0. Hvem hadde vel trodd at den fleipete gjetningen kunne blitt fakta?

- Ja, jeg så tendenser til løkkefotball ja, det er helt klart. Og hadde Yssouf (Koné) scoret på sjansene sine så hadde det blitt 4-0, smilte Iversen etter bragden i Valencia.

Først scoret han på glimrende vis etter å lekkert ha tatt ned og klinket inn et innlegg fra Marek Sapara etter 33 minutter. Så doblet han ledelsen og fastsatte sluttresultatet til 2-0 etter hvilen. Det er ingen tvil om hvem som var dagens mann på Mestalla i Valencia. Likevel ville Iversen berømme både lag og trener.

— Jeg synes hele laget leverer en kjempeinnsats i dag. Abdi (Traoré) gjør en fantastisk jobb som indreløper, og Tettey viser at han har vokst voldsomt på den sentrale midtbaneplassen. I tillegg har vi et par stoppere son henter opp stort sett alt, og det de slipper plukker Lars Hirschfeldt opp i målet. Og alle andre står opp. Hele laget var fantastisk, konkluderer Iversen.

- Større enn Milan-kampen

Gamle mesterligabragder kom fort på banen etter tirsdagens fotballfest. Seieren på San Siro i Milan er ofte sett som det største fra RBK. Iversen er nå usikker.

— Prestasjonen er nok bedre i dag enn mot Milan. Mot Milan hadde vi litt flaks. I dag har vi full kontroll, og spiller til tider ut Valencia, mener RBKs tomålsscorer.