Den rutinerte ringreven Ryan Giggs har rukket å bli 37 år gammel, og gjennom et langt liv i toppfotballen har han lært at kampen ikke er over før dommeren har blåst i fløyta for siste gang. Derfor hevder midtbanelegenden at det vil være veldig naivt å tro at Arsenal ikke kan utgjøre en trussel også denne sesongen.

Ikke avskriv Arsenal. De kan slå hvem som helst i Europa hvis de har dagen, det har de vist år etter år , sier Giggs til Manchester Evening News .

De to gigantklubbene møtes søndag på Old Trafford, og statistikken er i favør av vertskapet. Manchester United har vunnet 21 av sine siste 22 hjemmekamper i ligaen, og fem av de seks siste hjemmemøtene med Arsenal har også endt med tre poeng.

Statistikksenter Premier League:

Bidrar fremdeles

De har noen skader, og de har solgt et par spillere. Men du må aldri undervurdere dem. De har en fantastisk manager, og de er en kjempeklubb. Det er fremdeles mengder med kvalitet i det laget , sier Giggs.

OPPTUR: Arsenal karret seg videre til Mesterligaens gruppespill etter en svak start på sesongen. FOTO: SCANPIXHan kom inn som innbytter mot Tottenham, og serverte en nydelig assist til Wayne Rooney. Nå som Sir Alex Ferguson er i ferd med å bygge opp et nytt, ungt lag ser Giggs at hans rolle er i forandring.

Jeg kan ikke starte hver kamp lenger, jeg kommer kanskje ikke på banen i hver kamp engang. Men det er greit, bare jeg bidrar når jeg er på banen. Det er min rolle nå. Den dagen jeg ikke kan bidra så er det slutt , sier 37-åringen.