Den norske spissen åpnet ballet ved å gi hjemmelaget ledelsen allerede etter fem minutter, og det var en ledelse OB aldri ga fra seg.

Da det var spilt ti minutter la Morten Skoubo på to 2-0, noe som holdt seg til pause.

Etter 51 minutter var den norske landslagsbacken Espen Ruud nest sist på ballen da Rasmus Falk Jensen la på til 3-0, før David Devdariani reduserte for gjestene.

Reduseringen ga AGF et lite håp, men 24 minutter før full tid sørget de to nordmennene for å punktere kampen. Mos scoret sitt annet mål på pasning fra Ruud, noe som ble kampens siste scoring.

Seieren var OBs første på fire seriekamper. Mos har scoret seks seriemål på de ti kampene han har spilt for klubben siden han ble leid ut fra Ståle Solbakkens FC København. (©NTB)