Med sitt lag fullt av landslagsspillere både på banen og benken måtte Stabæk slite i over en omgang for å få hull på byllen mot nestjumbo Vålerenga. Da Cathrine Dekkerhus scoret, brast demningen.

Melissa Bjånesøy og Ingvild Isaksen (2) økte ledelsen til fire mål før Marte Berget scoret et trøstemål for Vålerenga rett før slutt.

Kampen tjuvstartet 6. serierunde, og Stabæk føk til topps, men fire lag har muligheten til å ta seg forbi. Det er LSK Kvinner og Røa (begge ett poeng bak), Arna-Bjørnar og Klepp (begge to poeng bak).

Klepp vant onsdag 3-0 borte mot Amazon Grimstad i en utsatt kamp. Gry Tofte Ims scoret to ganger og Anette Tengesdal en, alle i første omgang.

Lørdag er det toppkamp mellom Røa og Arna-Bjørnar, mens LSK Kvinner gjester Amazon og Klepp besøker Kolbotn. (©NTB)