MOLDE-STABÆK 3-3

Bob Bradley er misfornøyd med et poeng på Aker Stadion. Etter Moldes sene utligning er han skuffet over at det ikke holdt hele veien inn.

Ikke overrasket

— Jeg mener vi har sjanser til å score flere mål. Vi burde ha fått et fjerde mål, men klarte ikke å holde ut. Det er skuffende.

Bob Bradley var ikke fornøyd etter 3-3 mot regjerende seriemester Molde. Foto: NTB SCANPIX

Dagens to motstandere har hatt to vidt forskjellige sesonger. Stabæk har overrasket stort med en imponerende seiersrekke. Molde har hatt en skuffende start og ligger bak i kampen om å forsvare tittelen.— Jeg vil bare uttale meg om mitt eget lag. Innad i laget er vi ikke overrasket. Vi har stor tro på prosjektet her og måten vi jobber på. Vi har alle muligheter til å bli et bra lag.

Rekord-keeper

Keeperen til Stabæk, Mandé Sayouba, satte i kveld ny rekord i Tippeligaen.

Han har nå holdt nullen i 589 minutter. Det var 31 minutter lenger enn den gamle rekorden til Kenneth Udjus fra 2012. Bob Bradley er full av lovord om den unge keeperen

— Han har vært veldig god og utvikler seg hver sesong. Vi har en ung keeper som gjør en fantastisk jobb. Det er flott å se at han fortsetter fremover.

For Sayouba er bare 21 år gammel. I så ung alder har han allerede debutert for landslaget til Elfenbenkysten, og nå satt rekord i Tippeligaen. Bradley mener at han har alt som skal til for å bli en toppkeeper.

— Han har et skikkelig talent. Han kan bli en toppkeeper. Han utvikler seg fortsatt på det atletiske. Man kan også se at han blir også bedre i avgjørelsene.