Solskjær hadde en kickstart på manager-karrieren i Cardiff da han slo Newcastle borte i FA-cupen i hans første kamp som manager på sidelinjen.

16.00: FØLG BOLTON-CARDIFF LIVE HER

— Vi går inn som favoritter

I den kampen var det ingen som forventet at Cardiff skulle ta med poeng hjem, noe Solskjær påpeker var en vinn-vinn-situasjon for laget og han.

— I kampen mot Newcaste følte jeg at vi ikke hadde noe å tape. Det var en vinn-vinn for oss siden ingen forventet at vi skulle dra dit og få et godt resultat. Men vi kom tilbake i kampen etter å ha ligget under, noe som viser karakteren til spillerne i gruppa, sier Solskjær til thefa.com.

Nå er rollene snudd om. Selv om Cardiff møter Bolton borte må de regne med å være favoritter som Premier League-lag mot et Championship-lag. Solskjær blir dog ikke stresset av den grunn.

— Det er bra at vi går inn som favoritter. Det er jeg vant med fra da jeg var i United og som manager i Molde. Slik er forventingene, sier Solskjær.

- Man kan bygge selvtillit

Men påpeker likevel at alle fotballkamper lever sitt eget liv.

— Fotballen er ikke alltid slik du ønsker den skal være. Starten av kampen blir viktig og jeg håper at spillerne mine går frem med autoritet i kampen.

For øyeblikket er nok Cardiffs of Solskjærs hovedfokus å overleve i en ekstremt jevn Premier League. Solskjær sier likevel at han ikke er bekrymret over de ekstra kampene Cardiff har i FA-cupen, snarere tvert imot.

— Jeg føler man kan bygge selvtillit og momentum ved å gjøre det godt i cupen. Jeg er ikke redd for at det blir ekstra kamper, for det vil bare hjelpe oss til å få på plass hvordan vi ønsker å spille.

Ting tar tid

Etter to uker i jobben har Solskjær hatt litt varierende resultater. Det startet med en seier borte mot Newcastle, deretter ble det et stygt hjemmetap for West Ham og til slutt en umulig oppgave borte mot City som endte i tap.

Selv om Solskjær allerede har gjort endringer i spillemåten til Cardiff innrømmer han at det vil ta tid for å innføre hans egen filosofi i gruppen.

— Filosofien og måten jeg ønsker å spille på tar tid. Man kan ikke bare komme inn og endre det med engang. De har spilt med en filosofi i lang tid, men jeg har noen ideer for å gjøre det bedre.