I kampen mot Vålerenga ble Lou Dickenson truffet av en Jamie Milam-kanon like nedenfor albuen. En stund fryktet han brudd, men etter å ha stått over mot Stavanger Oilers, er Dickenson klar for kveldens svært viktige kamp mot Stjernen.

— Armen er fortsatt ikke helt bra. Det virker som det er en nerve som har blitt skadet, og smertene går helt ut i håndleddet. Men jeg skal definitivt spille. Det må jeg. Det er en alt for viktig kamp å gå glipp av.

Det er ikke bare armen som har plaget Dickenson. En sår lyske har også hatt godt litt hvile.

— Jeg var på is for første gang i går siden Vålerenga-kampen, og nå kjennes lysken helt fin, sier han.

Skjebnekamp

Før kampen ligger Stjernen poenget bak Rosenborg på tabellen - men det er før et eventuelt poengtrekk. Dersom Rosenborgs appell blir avslått, og laget taper kveldens kamp, har Stjernen fire poengs forsprang i kampen om den siste plassen i sluttspillet.

— Det er rimelig viktig for oss å vinne kampen i kveld, uansett hvordan du ser på den. De slo oss sist, men da hadde vi reist i ti timer med buss. Det føltes som vi spilte i kvikksand, mens Stjernen spilte en av sine beste kamper, sier Dickenson.

Nye spillere klare

Kaptein Thomas Wiig er også tilbake at han stod over mot Stavanger Oilers. I kveld skal «tanksen fra Tiller» inn som senter.

Den nye canadiske backen Wade Bergman er spilleklar, mens det fortsatt mangler en signatur fra ledelsen i Oilers før Joakim Hjelm kan spille. Det vil etter alle solemerker være i boks før kampstart klokken 18.