VESTLANDSHALLEN (bt.no): Det ble nok ikke helt den Brann-debuten Deyver Vega hadde sett for seg. Costaricaneren hadde knapt fått kjenne på ballen, da hans lagkamerat Vadim Demidov ble sendt i dusjen.

Dermed ble premissene for nyankomne Vega også helt forandret. Med ti mann kunne ikke Brann ta de samme sjansene offensivt, og Vega fikk få anledninger til å vise frem farten og teknikken Brann-supporterne er blitt lovet at han har.

— I denne kampen ble det lite spill på hans side, slår trener Lars Arne Nilsen fast.

— Trenger selvtillit

Likevel fikk de over 1000 fremmøtte tilskuerne se høyrekanten skape ubalanse med kvikke føtter og kjappe vendinger, men det var kun som frisparktaker at han skapte noen muligheter.

Frisparket som Sivert Heltne Nilsen headet utenfor tidlig i første omgang, var dog Branns største sjanse i kampen.

— Jeg synes jeg var ok. Det var en god kamp for meg, men jeg trenger fortsatt å spille på meg litt selvtillit i Brann-drakten, sier Vega, som synes lagets prestasjon var godkjent – med tanke på at de måtte spille med ti mann i store deler av kampen.

— Det var ikke en dårlig kamp. Vi spilte med ti spillere i 85 minutter, og det er vanskelig. Men jeg synes laget klarte seg bra, sier Vega.

- Spennende

I pausen ble costaricaneren erstattet av Erik Huseklepp.

— Vi eksperimenterte litt med lagoppstillingen ved å kjøre Vega rett inn, og spare (Fredrik) Haugen og Huseklepp, forklarer Lars Arne Nilsen.

Han har vært fornøyd med det han har sett av Vega til nå.

— Han har bare vært her i to dager, men vi ser at han har noe spennende, sier sotrastrilen.

Om det er costaricaneren som starter serieåpningen mot Strømsgodset, er heller usikkert.

Men Vega er uansett klar.

— Jeg håper jeg får spille, men konkurransen i laget stor og jeg må vise meg frem på trening. Treneren får ta den avgjørelsen, sier 23-åringen.