STAVANGER (Aftenbladet): — Vi møter et godt lag, men i DNB Arena skal vi være bedre. De kan ikke matche oss på matchvinnere og spillere med x-faktor, sier Christian Dahl-Andersen.

Søndag tapte Oilers 1-2 mot det finske laget på bortebane. I kveld får de muligheten til å revansjere seg hjemme i DNB Arena. Oilers må trolig vinne dersom det skal bli avansement til 16-delsfinalen i mesterligaen.

Stavanger kan også gå videre med tap, men da er de avhengige av at et KalPa-lag som allerede er videre vinner bortekampen mot Ocelari Trinec i Tsjekkia på lørdag. Det er med andre ord ikke noe å satse på.

Dårlige framover

KalPa Kuopio kom på sjetteplass i den finske serien forrige sesong, men hadde få problemer med å slå Oilers i Finland for fire dager siden. Selv om seiersmarginen bare var én scoring, var det finnene som styrte det meste av banespillet på egen is.

Oilers fikk knapt låne pucken i store deler av kampen og produserte svært få muligheter framover. Etter kampen i Finland etterlyste Petter Thoresen mer galskap i den offensive delen av spillet.

— Vi må være tøffere med pucken og tørre mer. Vi må skyte mer og gå mer på mål når vi møter dem i Stavanger, sa Oilers-treneren etter 1-2-tapet i Data Group Areena.

Middels interesse

Det var onsdag ettermiddag fortsatt mange ledige seter til kampen i DNB Arena. Oilers sin første hjemmekamp i mesterligaen mot Trinec trakk 2659 tilskuere.

Foreløpig ser det heller ikke ut til å bli fullt hus mot KalPa. Med seier er altså Oilers videre til 16-delsfinalen i Champions Hockey League – uten at det ser ut til å fenge fryktelig mange siddiser.

FØLG OILERS-KALPA FRA 19.00 OG CHAT MED VÅR REPORTER