Southampton hadde muligheten til å spille seg inn igjen i kampen om den viktige 4. plassen i Premier League med seier mot Crystal Palace.

Men da måtte en negativ trend snus. Fire av de seks siste kampene hadde endt med tap.

Brede Hangeland startet på benken for et Palace-lag som har vist god form under den nye manageren Alan Pardew.

Ved pause sto det 0-0 etter en sjansefattig og heller kjedelig omgang på St. Mary's.

I rygg på United

Begge lag åpnet friskt etter hvilen. Og Palace fikk en stor dobbeltsjanse etter 55 minutter. Først hadde Bolasie et farlig skudd som ble avverget, deretter skjøt Zaha i stolpen.

Etter 82 minutter kom endelig scoringen for Southampton. Sadio Mane satte inn en retur fra keeper etter skuddet fra James Ward-Prowse.

Med seieren går Southampton forbi Liverpool på tabellen og opp på 5. plass. Det er ett poeng opp til Manchester United og to opp til Arsenal.

Benteke frelste Villa

I bunnen av Premier League trengte Aston Villa sårt en seier i lokalderbyet mot West Bromwich for å komme seg opp fra nedrykksplass.

Gabriel Agbonlahor ga Villa ledelsen, men Saido Berahino utliknet for WBA etter 67 minutter. Christian Benteke ble den store helten for Villa da han ordnet 2-1 fra straffemerket helt på tampen.

Den tredje kampen i Premier League tirsdag mellom Hull og Sunderland endte 1-1. ## Premier League tirsdag:

Aston Villa – West Bromwich 2-1 (1-0) Mål: 1-0 Gabriel Abdonlahor (22), 1-1 Saido Berahino (67), 2-1 Christian Benteke (str. 90).