Gerrard blir konstant satt i forbindelse med Chelsea, men spilleren selv avviser at han er på vei bort fra klubben han har holdt med siden han var liten gutt.

— Jeg holdt en pressekonferanse i fjor sommer for å si at jeg ble i Liverpool. Siden den gang har ingen ting endret seg. Det spekuleres i at jeg allerede har gjort en avtale med en annen klubb om en overgang. Det er bare tull fra ende til annen. Jeg har ikke en gang tenkt på en annen klubb enn Liverpool, sier Gerrard til Liverpools nettside.

— Det har blitt sakrevet mye idiotisk om meg denne sesongen, så mye at det har blitt latterlig. Folk jeg aldri har møtt virker som de vet hvordan jeg tenker, sukker Gerrard.

— Noen ganger føler jeg at jeg aldri kan vinne. I morgendagens aviser blir sikkert noe av det jeg sier her tatt ut av sammenhengen, og det tolkes som at jeg vil bort. Men hvis jeg ikke sier noe som helst vil supporterne tro at det som står i avisene stemmer. "Gerrard har ikke avkreftet det, så da må det være sant", tenker de kanskje, sier Gerrard.

Etter sesongen vil Gerrard sette seg ned med manager Rafael Benitez for å diskutere framtiden.

— Fram til det møtet vil jeg konsentrere meg fullt og helt om å komme så langt som mulig i mesterligaen denne sesongen, samtidig som det er viktig å klare 4. plassen i Premier League, sier Gerrard.