Bakgrunnen var en sammenligning med skotske sir Alex Ferguson og det velkjente sitatet om å få Liverpool ned fra tronen.

– Jeg kjenner til sitatet med tronen, men jeg hadde andre ting å tenke på enn Manchester United da jeg kom hit, skal jeg være ærlig, sier Jürgen Klopp.

Mens Manchester United dominerte ligaen under Ferguson, er det Liverpool som har kjempet om de gjeveste trofeene etter at Klopp ankom i 2015.

Den avtroppende manageren benytter anledningen til å understreke at han ikke har sett på Manchester United som Liverpools største rival, i hvert fall ikke sportslig sett.

– I mitt første år vant Leicester ligaen, så Chelsea det andre, før Manchester City begynte å vinne. Men nei, ingenting med Manchester United, det er ikke meg.

Søndag ettermiddag drar Liverpool til Old Trafford med håp om å ta seg til semifinalen i FA-cupen.

– Jeg tenker ikke på noen andre. Hvis vi møter dem, så ja. Men hvis vi ikke møter dem, kan de gjøre hva de vil. Jeg har ingenting med det å gjøre, jeg påvirker det ikke, sier han.

Hvilken klubb er størst gjennom tidene?

De to store klubbene kniver om å være Englands mest suksessrike gjennom tidene.

Men med Klopp ved roret har Liverpool passert Manchester United. Med seieren over Chelsea i ligacupfinalen sikret Liverpool sitt 68. trofé, mens Manchester United står med én færre.

Liverpool er fremdeles med i tittelkampen, FA-cupen og Europa League.

– Jeg ble fortalt og gjort klar over det. Det er viktig så lenge vi kan vinne mer, da kan jeg telle, sier han.

  • Kampen starter klokken 16.30 og vises på V Sport 1 og Viaplay.

Lørdag smalt cupbomben på overtid: