Les også:

Forren kommer altså hjem fra sin proffdrøm etter 6 måneder uten en eneste kamp for Southampton. Lædre Bjørdal som er Bosman-spiller denne sommeren snakker også om en karriere i utlandet. Jeg forstår eventyrlysten, men nå har du altså sjansen til å bli en klubblegende i mørkeblått! Er ikke det mer forlokkende enn å slite benken i Belgia?

Igjen spiller Lædre Bjørdal en strålende kamp. Det samme gjør vikar Landu Landu. Vi savner knapt kaptein Sigurdssson. Hele forsvaret med Jarstein, Bertelsen og Skogseid spiller forsvar til høye terningkast. Skogseid bidrar dessuten med en lekker målgivende crosser som Trond Olsen skaller i mål på nydelig vis.

Igjen spiller Lædre Bjørdal en strålende kamp.

Det er fremover på banen det svikter i dag. Vi blir altfor upresise og stresset når vi vinner ballen, og gir den fra oss etter få trekk. Martin Ørnskov gjorde dessverre alt for at savnet etter dansken skulle bli minimalt. Dette var nok ikke avslutningen Ørnskov hadde sett for seg.

Trond Olsen skal ha masse skryt for scoringen, men ellers presterer de offensive spillerne våre under pari. Riktignok skal de ha skryt for god defensiv jobbing, men verken Yanni, Veton, Nisja eller Ingelsten får det til å stemme offensivt.

VIKING-BLOGGER: Hans Petter Jørgensen. Foto: Lars Idar Waage/Stavanger Aftenblad

Vi har bak oss to kamper nå hvor vi burde vunnet. I dag kunne vi fort ha tapt, så poenget skal vi være fornøyd med. Molde er i siget, og Solskjærs menn la et massivt press på oss.

Jeg hyllet Kjell Jonevret i forrige blogg, og i dag viser han igjen at han har skapt et lag som er vanskelig å slå. Det begynner imidlertid å bli faretruende tynt i rekkene. Selv om Martin Ørnskov hadde en svak avskjedskamp i dag, så har vi ingen som kan ersatte dansken på direkten. Når Indy nå er tilbake regner jeg med at Landu flyttes opp på midtbanen igjen, men hvem skal fylle Ørnskovs plass?

På mandag åpner overgangsvinduet. Vi har hentet to spisser, men det er hullet etter Ørnskov som blir prekært. Vi får håpe det dukker opp noe mer spennende enn Magne Hoseth de neste dagene.

Hva mener du? Hvordan opplevde du kampen? Hva er ditt råd til Lædre Bjørdal?