AALESUND — STRØMSGODSET 2-1

– Dette var en typisk vippekamp. Den kunne like gjerne endt med seier til oss. Men vi gir bort altfor enkle mål, samtidig er vi ikke gode nok i motstanderens boks, sier Strømsgodsets veteran Øyvind Storflor.

Han fikk se AaFK ta ledelsen i en god Strømsgodset-periode i første omgang, før Bassel Jradi utlignet rett etter pause. AaFK tok tilbake ledelsen i det 62. minutt, og holdt den kampen ut, til tross for et enormt press og stort ballinnehav fra Strømsgodset de siste 25 minuttene.

SLO GODSET: Aalesund kunne juble på hjemmebane.

Utallige innlegg – ingen mål

Strømsgodset angrep gang på gang på sin høyreside og kom til svært mange innlegg fra høyreback Lars-Christopher Vilsvik og høyrekant Storflor. Men det ble sjelden skikkelig farlig foran AaFK-målet. Det er Storflor enig i.

– Vi fikk slått mange innlegg, men AaFK var sterke i boksen og forsvarte seg godt. Dessuten var ikke innleggene våre og løpene i boksen godt nok koordinert. Det var liksom noe som ikke stemte, erkjenner Storflor.

Før denne kampen hadde Strømsgodset vunnet seks av de siste åtte kampene i eliteserien. Så formen har vært bra, selv om de ble slått ut av kvalifiseringen til Europe League. Nå merker Storflor slitasjen.

Dårlig statistikk i Ålesund

– Vi har hatt tøffe kamper i Europa, og var heller ikke på topp mot Stabæk i forrige serierunde (tapte 0-2). I dag ble det nok en middels kamp. Men samtidig har vi alltid hatt det vanskelig mot AaFK i Ålesund. De har hatt et godt tak på oss, sier Storflor.

Etter kampen i dag har Strømsgodset tapt sju av ni eliteseriekamper mot AaFK i Ålesund.

Vi fulgte kampen direkte: