Molde: Ole Gunnar Solskjær bekrefter at Molde jobber med å hente flere forsterkninger.

MFK har mistet mange viktige spillere denne vinteren. Martin Linnes, Ola Kamara, Etzaz Hussain, Harmeet Singh og Tommy Høiland er bare noen av spillerne som har forlatt klubben. Manager Ole Gunnar Solskjær innrømmer at klubben fortsatt jobber med å få inn noen nye spillere før overgangsvinduet stenger i slutten av mars.

«Et par caser»

– Det kan nok hende at det kommer flere inn, ja, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

– Tror du at dere vil hente noen nye ansikter?

– Ja.

– Er det spesifikke spillere dere har i kikkerten nå?

– Ja, det er det. Vi jobber med et par caser. Så får vi se hva vi kan dra i land.

– Kan du si noe om hvem dette er eller i hvilke posisjoner du ønsker å få inn noen?

– Nei, fordi man vet aldri om man blir enig med spilleren. Men vi jobber med noe, så får vi se om vi greier å få det i havn, sier han.

Møter naboer

MFK spiller treningskamp både førstkommende lørdag og søndag. Først venter Aalesund på Aker stadion, før laget tar turen til Kristiansund dagen etter. Hvem som spiller hvilken kamp har ikke Solskjær bestemt seg for, men han håper han kan få med seg noen positive opplevelser fra de to kampene. Dette er de siste kampene før seriepremieren mot Tromsø 13. mars.

– Vi taper jo de fleste kampene mot KBK, så det skal vi ikke ha noe av igjen, smiler Solskjær lurt.

– Hvordan vil du disponere laget i de to kampene?

– Det får vi se an. Vi har hatt 25 A-lagsspillere på trening i det siste, så jeg skal klare å sette opp to gode ellevere, sier Solskjær.

– Kan det være at du bruker toppet lag mot AaFK?

– Det kan hende, og det kan være at det blir «enheter» som spiller sammen. Det har vi ikke bestemt. Men AaFK hjemme er det som i utgangspunktet er generalprøven før serieåpningen mot Tromsø, sier Solskjær.