Norge U21 — Israel U21 1-3 :

Den nye U21-generasjonen har ikke klart å følge opp suksessen Norge hadde med EM-bronse i Israel i sommer. Etter fire kamper, hvorav tre på hjemmebane, er fasit én knepen seier og tre nederlag.

Det begynte bra for Norge da Etzaz Hussain banket vertene i ledelsen etter 11 minutter. Likevel kunne israelerne gå til pause med ledelse.

Odd-keeper Sondre Rossbach var hardt presset da han fikk et svakt tilbakespill i beina etter 28 minutter. Klareringen var like dårlig, og Munas Dabbur kunne sette inn 1-1. I det 38. minuttet sto det 2-1 til gjestene etter at Gil Itzhak utnyttet svakt norsk forsvarsspill.

Norge styrte det spillemessige, men fikk dårlig betalt. Samtidig var Israel farlige på kontringer.

Punkterte mot slutten

Avgjørelsen kom da Amir Agajev forsøkte seg fra distanse i det 85. minuttet. Ballen traff en norsk fot og fortsatte i en fin bue over en sjanseløs Rossbach.

Portugal topper EM-kvalifiseringens gruppe 8 etter tre strake seirer. Israel har seks poeng fra tre kamper, mens treer Aserbajdsjan har samlet fire poeng.

Neste kamp for Norge spilles borte mot israelerne 15. november. Fire dager senere gjester Tor Ole Skulleruds gutter Makedonia. (©NTB)