BÆRUM – SANDNES ULF 2-0 (1-0)

Tre seiere på rad. Null baklengs de to siste kampene. Fornyet håp om direkte opprykk.

Se høydepunkter fra kampen i vidoevinduet øverst i saken!

Så bråstopp mot et desperat Bærum på jakt etter poeng i nedrykksstriden. Sandnes Ulf tapte full fortjent 0-2 på Sandvika stadion.

− Vi var ikke oss selv. Dette er ikke noe lag vi skal tape 0-2 for. Vi er ikke stolte av det her. I dag var det kollektiv svikt, sier Sandnes Ulf-kaptein Trond Erik Bertelsen.

− Vi visste at de skulle krige og stå på. De må vinne for å unngå nedrykk. Vi skulle bare være kalde og utnytte rommene. Det klarte vi ikke. Men jeg syns de fikk en utrolig billig straffe og, legger han til.

Vertene holdt ballen i laget

Blåtrøyene møtte et svært ballbesittende Bærum-lag. Sandnes Ulf fortsatte strategien fra de foregående kampene. De lå lavt, kompakt og satset på kontringer. Det fungerte stort sett i etablert spill. Men to dødballscoringer i mot ble avgjørende. Bærum var i andre omgang også svært nære å legge på til både tre og fire.

Halvveis ut i første omgang pådro Anel Raskaj seg et straffespark. Både Raskaj og Bærums Jan Christian Aubert jaget en løs ball. Raskaj forsøkte å klarere, og så trolig ikke Aubert, som var på full fart inn i straffefeltet. Raskaj måkte ned Aubert.

Fra 11-meteren var Morten Giæver sikker. Han sendte Ingvar Jonsson til høyre, og satte straffen ned til venstre. 1-0 til Bærum.

Stillingen sto seg til pause.

Ulf klarte aldri å presse

Etter hvilen tok vertene bare mer og mer over. På tross av at Sandnes Ulf måtte framover for å score, ble de liggende lavt.

De få gangene laget var på Bærums banehalvdel var enten siste pasning, innlegg eller avslutning svak.

Laget skapte så vidt en målsjanse etter pausen.

Bærum derimot, satte inn 2-0 på en corner etter 63 minutter. Midtstopper Mattias Pedersen stusset innsvingeren fra Jan Christian Aubert i mål.

Det endte 2-0 til Bærum. Skuffede Sandnes Ulf-spillere tuslet av banen med hodet hengende.