Fløy knuste Odd 6-0 forrige fredag, og håpet å fortsette oppturen mot Godsets nest beste. Drammenserne stilte et lag uten særlig eliteserieerfaring, og det må kunne sies å ha vært et gunstig tidspunkt å møte Strømsgodset 2 på. Likevel tapte Fløy 3-2 mot et meget sterkt lag, ifølge lagets trener.

— Alt i alt møtte vi et lag som var bedre. Vi hadde nok muligheter, men totalt sett er det et lag med spillere som er veldig gode. I perioder ble vi for passive og hang ikke med. Vi ble passive i presset en mot en over hele banen. Da blir det tungt, men Strømsgodset 2 er gode og har vunnet alle kampene på hjemmebane, sier Mattias Andersson, Fløy-trener, etter kampen.

LES OGSÅ:

Henrik Dahlum sendte Fløy i ledelsen allerede etter seks minutter. Et selvmål fra Torjus Kydland etter halvtimen sørget for 1-1 til hvilen. Peder Karlsen kom inn for Rasmus Repstad i pausen. Han brukte bare åtte minutter før han sørget for Fløy-ledelse igjen med 2-1. På tampen snudde Godset 2 det hele, etter scoringer av Åsmund Bergum Edvardsen og Abdul-Basit Agouda med seiersmålet bare syv minutter før den ordinære spilletiden var over.

— Vi slipper inn to unødvendige mål, hvor vi glipper man i boksen. Men sånn er fotball. Det er litt unødvendig å tape når vi ikke blir spilt ut. Det er ingen jeg vil fremheve spesielt, men guttene vil og våger. Det er jeg fornøyd med. Vi må bare fortsette å jobbe på, sier Andersson.

Med tanke på å komme seg opp på øvre halvdel og sikre seg 2. divisjonsspill neste sesong ser det tungt ut for Fløy. Laget ligger sist, og har bare vunnet en kamp.