MADRID / OSLO (Aftenposten.no): Fredag ble det kjent at Martin Ødegaard var tatt ut i Real Madrids 19-mannstropp til kampen mot Getafe.

Nå er 16-åringen enda et steg nærmere debuten. Ødegaard er nemlig blant de syv spillerne som får sitte på benken.

FØLG KAMPEN DIREKTE FRA 20.30: Real Madrid-Getafe.

Real Madrid stiller et reservepreget lag lørdag. Alberto Piñero, Madrid-korrespondent for nettstedet goal.com, tror lagoppstillingen «øker muligheten» for Ødegaard-debut.

— Det er mange spillere som har fått lite spilletid denne sesongen i startoppstllingen, som Nácho Fernández, Javier Hernández og Jesé. Ødegaard er én av de på benken som har spilt minst. Derfor er det større sannsynlig for at han er én av dem som blir byttet inn. At Gareth Bale også er på benken, tyder på at Real Madrid heller vil ha inn Ødegaard enn Bale, sier Piñero.

Alberto Piñero, Madrid-korrespondent for nettstedet goal.com, på Santiago Bernabéu i ettermiddag. Foto: Fredrik Saltbones

Anton Meana, journalist i Radio Marca, fortelelr at det ikke er bare oss nordmenn som venter spent på Martin Ødegaards mulige innhopp.— Nå håper vi virkelig at Ødegaard får spille. Solen skinner og alt ligger til rette, gliser Meana.

Ødegaard blir tidenes yngste til å spille en offisiell kamp for Real Madrid dersom han får sjansen til å komme inn av lagets trener Carlo Ancelotti.

Ødegaard var også på benken i seriekampen mot Almería, men da slapp han aldri inn.

Her er lagoppstillingen til Real Madrid:

Casillas — Arbeloa, Pepe, Nacho, Marcelo - Kroos, Illarramendi - Ronaldo, James Rodríguez, Jesé - Hernández

Benken:

Navas, Varane, Bale, Carvajal, Lucas Silva, Isco, Ødegaard