ENGLAND-ESTLAND 2-0

Scoringer av Theo Walcott og Raheem Sterling sørget for at England vant 2-0 over Estland fredag. Det var den niende strake seieren for Roy Hodgsons menn i EM-kvalifiseringen.

Theo Walcott sørget for jubel for hjemmefansen da han scoret sekunder før pause. Evertons Ross Barkley viste fram pasningsfoten da han sendte ballen gjennom beina på Viking-spiller Karol Mets. På løp i bakrom var Walcott, og alene med Estland-keeper Mikhel Aksalu gjorde Arsenal-spilleren ingen feil.

England presset for flere mål, og åtte minutter før slutt ble Walcott erstattet av toppscoreren i Premier League, Leicesters Jamie Vardy.

Vardy viste seg fram med en gang da han la inn mot Raheem Sterling foran mål. Fem minutter før slutt satte Manchester City-spilleren ballen kontant bak Aksalu til 2-0. ## Kvalifisert

England var allerede kvalifisert til EM i Frankrike før fredagens gruppekamp mot Estland. Hvittrøyene leder gruppe E med 27 poeng av 27 mulige. På andreplass er Sveits med 18 poeng, og dermed ute av stand til å true England i kampen om førsteplassen.

I siste gruppekamp møter England Litauen på bortebane mandag.

Gullstøvel

Før kampen startet ble Wayne Rooney tildelt en gullstøvel for å markere at han er Englands mestscorende spiller.

Rooney scoret sitt 50. landslagsmål da England slo Sveits i september, og rykket dermed forbi tidligere rekordinnehaver Bobby Charlton med 49. scoringer.

Statuetten ble overrakt av nettopp Charlton foran jublende hjemmefans. Rooney pådro seg en ankelskade da Manchester United tapte 0-3 for Arsenal forrige helg, og spilte dermed ikke mot Estland fredag. 29-åringen går også glipp av landskampen mot Litauen. (©NTB)