Molde (Rbnett): Tidligere i januar oppsto ryktene om at MFK var interessert i å speide spillere på Costa Rica. Da avviste på det nærmeste trener Tor Ole Skullerud at det var tilfelle.

Det har nå dukket opp et bilde av blant andre Petter Rudi i Costa Rica. Den svenske spilleragenten Patrick Mörck er også avbildet. Bildene er blant annet gjengitt på MFKBlogg.

Mandag bekreftet Skullerud til Rbnett at Rudi befinner seg i Costa Rica.

— Det er vel ikke overraskende. Petter Rudi er jo speider, så han er ute hele tiden. Akkurat nå er han på andre siden av dammen, sier Skullerud som ikke ønsker å kommentere noe mer rundt saken.

Utover dette kommer det vanlige svaret fra Molde FK på spørsmål om eventuelle forsterkninger eller salg av spillere. Det har i de siste par dagene oppstått nye rykter rundt keeper Ørjan Nyland til Everton.

— Jeg forholder meg til det konkrete. Spillere ut og inn er noe som ruller og går hele tiden. Akkurat nå er det et vindu som stenger om noen dager, og da dukker det opp rykter. Hva status er 2. februar kan jeg ikke svare på, og det blir bare synsing, sier Tor Ole Skullerud