Den tidligere TIL-spilleren har de siste fire årene trent 2.-divisjonslaget Finnsnes, som denne sesongen går mot sin beste plassering under Johansen.

Til Folkebladet sa treneren nylig at mye tyder på å at han forlenger med Finnsnes.

— Sammen med familien liker jeg meg godt i Tromsø, og det skal mye til for at jeg forlater byen, sier Johansen, som trener Finnsnes' spillergruppe i Tromsø.

Ambisjoner

Dermed er Johansen tydelig på at mye skal til for at han flytter fra byen.

— Gaute Helstrup har ett år igjen i TUIL, så da er ikke det veldig aktuelt. Jeg blir i Finnsnes om ikke noe dukker opp i Tromsdalen eller på Alfheim, sier Johansen, som kunne forsvunnet fra byen før årets sesong.

— Jeg kunne blitt assistent i et 1.-divisjonslag før denne sesongen, sier Johansen, som presiserer at han ikke snakker om TIL og TUIL.

Han legger ikke skjul på at han på sikt ønsker seg en framtid i TIL.

— Det er klubben i mitt hjerte, og jeg har ambisjoner som trener. Uansett kommer jeg til å jobbe hardt for å komme til en topp 1.-divisjonsklubb eller et team i eliteserien, uansett hvor det måtte være, sier Johansen.

Spesialavtale

Johansen har tidligere forlenget med to år om gangen i Finnsnes, og utelukker ikke at det kan skje igjen.

— Til nå har jeg hatt mulighetene til å dra dersom det rette tilbudet kommer mellom sesongene. Skulle et tilbud komme i sesongen må Finnsnes kompenseres, sier han.

Treneren håper han får beholde stammen i Finnsnes-laget om han velger å fortsette.

— De foregående årene har vi mistet mange spillere etter hver sesong. Får vi beholde alle kan vi utfordre de beste lagene, sier Johansen.