Syv kampers opprykksdrama gjenstår for Brann i 2015-sesongen. Torsdag forberedte laget seg til neste kamp, som er mot Ranheim mandag. Backen Ruben Kristiansen (27) deltok ikke på treningen.

— Jeg sto over på grunn av smerter bak i låret, i hamstringen, sier Kristiansen.

Senere torsdag skal han gjennom en MR-undersøkelse. Der håper det medisinske apparatet å bli klokere på hva Kristiansen sliter med. Frykten er at han har pådratt seg en skikkelig skade i hamstringen.

— Det eneste vi kan konstatere er at han ikke trente i dag, fordi han er sår i hamstringen. Generelt sett er en hamstringskade en langvarig affære, men dette behøver ikke være alvorlig i det hele tatt, sier fysioterapeut Gregor Monsen.

Kristiansen har spilt fast siden han ble kjøpt fra Vålerenga i sommer, vært meget solid og bydd på to flotte mål.

LYST Å LESE MER OM RUBEN KRISTIANSEN?

— Jeg har ikke fått skaden etter en trening, så da må det være fra etter forrige kamp, sier Kristiansen. Kampen han sikter til, er 5-1-triumfen mot Fredrikstad mandag. Da spilte han hele kampen, og uten å rapportere om noen umiddelbare skadeproblemer.

Sist uke slet Kristiansen med en lårhøne, men det skal heller ikke være denne som plager ham nå. Skaden er altså noe av et mysterium for øyeblikket.

— Vi skal ta bilde av låret, så får jeg bare håpe at det er bra, og at ikke sesongen er over, sier Kristiansen.

- Frykter du for det?

— Fysioterapeuten frykter vel det verste, men vi håper jo at det ikke er noe og at jeg er klar om to dager. Vi får se på bildene.

Fysio Monsen er opptatt av ikke å overdramatisere det faktum at Kristiansen sto over treningen.

— Vi har ikke tenkt på kampen som kommer. Vi vet mer om dette i morgen, sier Monsen.