ØIF ARENDAL — RUNAR 31-26

ARENDAL (Fædrelandsvennen): Til tross for møtet med sin tidligere arbeidsgiver, var ØIF-trener Marinko Kurtovic ikke mer tent enn vanlig i forkant.

— Vi må forberede oss maksimalt uansett hvem som står på andre banehalvdel. Det er to poeng som er viktigst, om det er Runar eller andre lag. Vi skal sette standarden, mener Kurtovic.

Tidlig ledelse

— Vi hadde mange sjanser til å punktere kampen fullstendig, men klarte ikke holde de beste periodene våre lenge nok. Samtidig mener jeg vi hadde full kontroll kampen gjennom, mener Sondre Paulsen.

Kantspilleren og lagkameratene kom ut i et voldsomt tempo og ledet 7-2 etter bare sju minutter. Derfra og ut var det aldri tvil om hvor seieren ville havne. Ved halvspilt sto det 17-13. ## To toppkamper venter for ØIF

ØIF-trener Kurtovic beholdt som vanlig roen hele kampen, og ga tydelige beskjeder når det ikke fungerte optimalt. På motsatt banehalvdel hadde hans trenerarvtaker Johan Zanotti flere følelsesmessige utbrudd, ikke minst mot sine målvakter som ble byttet flere ganger.

— Det var ikke mange redningene som skulle til før vi hadde vært jevnspilt med dem. Sånn er det. Likevel er jeg fornøyd med gjennomføringen. Vi hadde ikke forventet to poeng mot ØIF Arendal på deres hjemmebane, innrømmer den svenske treneren.

Nå venter et hardkjør for serielederen. Neste motstanderne heter Elverum og Bodø, og da blir det adskillig tøffere kamp om poengene for ØIF.