MOLDE (RBNett): – En fin type. Og en veldig god spiller, sier Singh og legger armen rundt nykommeren.

De to har spilt mange kamper sammen på aldersbestemte landslag opp gjennom årene. De ble trent av Nils Johan Semb. Og Molde-assistent Bård Wiggen.

– Jeg husker at han kunne spille i ulike posisjoner. Innover fra høyre, innover fra venstre, bak spissen. De siste årene har han spilt mye sentralt på midten. Dette blir spennende, sier Singh.

«Prototype»

Singh kaller Kind Bendiksen for «prototypen» på en spiller MFK vil hente.

– Han er teknisk bra. Dyktig med begge beina. God både offensivt og defensivt. Thomas er en kvikk og rappfotet spiller med et klokt fotballhode. En spiller som passer inn i gruppa og i måten vi vil spille på. Jeg tror han vil tilføre oss mye, er den rosende karakteristikken Singh gir lagkameraten.

Han minnes at det var enkelt å spille sammen med Kind Bendiksen på midtbanen.

– Han er en type jeg kan spille god fotball med. De som tenker bra fotball forstår hverandre lett. Vi kjenner hverandre fra før og vil få et bra samarbeid, sier han.

A-landslaget

For ett år siden var de to sammen på A-landslagets samling i De forente arabiske emirater.

– Jeg husker vi spilte sammen i Abu Dhabi. Vi startet sammen i den første kampen mot Moldova og spilte andre omgang sammen mot Polen, sier Singh.

GAMLE KJENTE: Thomas Kind Bendiksen og Harmeet Singh på samling med A-landslaget i Emiratene i fjor. Foto: NTB Scanpix

De siste to ukene har han og Kind Bendiksen trent sammen med resten av MFK-stallen i Akerhallen. Der er det flere andre gode midtbanespillere som gjerne vil ha en plass på Molde-laget når serien starter; Daniel Berg Hestad, Etzaz Hussain og Amidou Diop.– Konkurranse innad i laget er noe av det som kan bringe oss videre, det er veldig positivt. Treningene holder veldig høyt nivå. Det er bedre enn da jeg kom i februar i fjor. Treningsarbeidet vårt har gitt oss den suksessen vi opplevde i 2014. Vi må fortsette å være nøye i hverdagen og aldri blir mette, mener Singh.

Vil være i Molde

Han kom til Molde etter et mislykket opphold i nederlandske Heerenveen. I fjorårets eliteserie var han en av de viktigste spillerne på Molde-laget.

Men mens det stadig koker rundt Vegard Forren, Ørjan Nyland og Martin Linnes, er det svært stille rundt Singh.

– Min holdning er at jeg er i Molde og skal være her. Jeg stresser ikke opp meg selv med å tenke langt framover, jeg har vært ute en gang før og har blitt litt eldre og litt roligere. Nå har jeg det veldig bra i Molde og utvikler meg her. Jeg vil at vi skal ta nye steg og komme til Champions League eller Europa League. Derfor vil jeg heller ikke vite noe før det kommer et helt konkret tilbud. Jeg er ikke 15 år og utålmodig lenger, sier Harmeet Singh med et smil.