Chicago måtte vinne den sjette kampen mot Ducks hjemme i United Center onsdag kveld. Gjestene fra California ledet 3-2 i kamper, men klarte ikke å avgjøre på borteis. Chicago var effektive i den andre perioden, men måtte likevel kjempe seg gjennom en neglebitende avslutning på kampen.

Første periode var målløs, og den første scoringen kom ikke før det var gått drøye åtte minutter av midtperioden. Brandon Saad fosset mot mål og plasserte pucken kontant inn bak Fredrik Andersen i Anaheim-buret. Men Chicago trykket på, og bare to minutter senere var Marian Hossa der han skulle være og doblet ledelsen før Patrick Kane økte til 3-0 like etter.

Men det skulle bli spenning likevel. Patrick Maroon reduserte et par minutter senere med en styring, mens Clayton Stoner reduserte til 2-3 med en kanon nesten fra blålinja et par minutter ut i tredje periode.

Men nærmere kom aldri Ducks. Tre minutter før full tid kriget Blackhawks' Andrew Shaw inn 4-2-scoringen før Shaw satte spikeren i kista med 5-2 i tomt mål 49 sekunder før full tid.

Dermed må lagene møtes til en sjuende og siste kamp i semifinaleserien. Den går lørdag kveld i Honda Center i California. (©NTB)