John Arne Riises Chennaiyin gikk på en smell da de møtte Riises gamle lagkamerater i Dehli Dynamos torsdag ettermiddag på Jawaharlal Nehru Stadium i Chennai. Riise spilte midtstopper i kampen, og videobildene viser at alle av kampens fire mål kom etter mindre godt forsvarsspill.

Dehli Dymamos første mål kom på straffe etter at spissen ble felt av Chennaiyin keeper. Både Riise og midtstopperkollegaen var på etterskudd da spissen kom alene gjennom.

Regjerende mestere

Chennaiyin utlignet fem minutter senere, men holdt uavgjortresultatet bare i noen få minutter da Dehlis Marcelinho gjorde sitt andre mål for dagen. Fem minutter før slutt fastsatte Dehlis Badji sluttresultatet til 1-3 etter å ha fått lite motstand i en hodeduell på femmeteren.

Fotballnettstedet goal.com gir Riise 3 av 5 på børsen, og mener at nordmannen ikke var langt unna å komme på scoringslista på et frispark i tverrliggeren tidlig i kampen.

Chennaiyin er regjerende mester i India, og Italia-legenden Marco Materazzi hentet John Arne Riise som marquee-spiller i sommer. Den indiske ligaen krever at hvert av lagene har en såkalt «marquee-spiller». Det er spillere som har spilt i store ligaer og har hatt suksess tidligere.

Chennaiyin ligger nå på femte plass i ligaen, med ett poeng etter to kamper.

Kontroversiell overgang

Overgangen var ikke populær hos dagens motstander Dehli Dynamos. John Arne Riise spilte for Dehli-klubben til forrige vinter, når partene ble enig om å avslutte kontrakten. Dehli Dynamos mente at Riise hadde lovet at han ikke skulle spille for et annet lag i den indiske ligaen, men etter en kort Aalesund-periode reiste Riise tilbake til India, nå for den regjerende mesteren.

På den andre trenerbenken satt Materazzis gamle lagkompis Gianluca Zambrotta.