Louis van Gaal får stor anerkjennelse fra styreformann Ed Woodward i Manchester United for det første året hans som manager.

Storklubben fra Manchester har riktignok ikke klart å kvalifisere seg for mesterligaen under van Gaal, men ligger veldig godt an til å klare minst en kvalikplass.

Den sjansen mistet klubben under forrige manager David Moyes. Nå mener Woodward at Manchester United er godt forberedt på å være med i kampen om store og viktige trofeer neste sesong.

— Ettersom sesongen når går mot en avslutning, kan jeg ikke si annet enn at vi er svært godt fornøyd med det klubben har oppnådd i Louis van Gaals første sesong som manager her på Old Trafford. Vi ligger godt an til å sikre en plass blant de fire beste i serien og være med i europacupspillet igjen kommende sesong, sa styreformannen i en uttalelse torsdag.

— Når vi ser fram mot kommende sesong, skal jeg ikke legge skjul på at vi akter å være med i kampen om å vinne trofeer i alle de store seriene og turneringene, og rent administrativt og finansielt skal vi også vokse, forteller styreformannen.

Han sier også at overskuddene i klubben vokser jevnt og trutt år etter år, så Woodward ser svært lyst på framtiden for Manchester United, og han er ikke i tvil om at nederlandske Louis van Gaal er rett mann til å lede klubben på det sportslige området i årene som kommer. (©NTB)