Chris Brunskill / BPIUEFA Champions League - First Knockout RoundInternazionale v Liverpool11th March, 2008--------------------Liverpool manager Rafa Benitez

Det er i etterkant av Arsenals noe svake periode og de to poengdelingene mot Liverpool at Fabregas hevder han har oppfattet en økende irritasjon over Arsenals måte å spille fotball på.

— Det virker veldig rart, men for meg virker det som om folk ikke vil at god fotball skal lykkes, sier Fabregas før han legger til at Arsenal aldri vil vurdere å gå over til lange baller i et forsøk på å vinne.

— Det har i økende grad blitt fokusert på kraft og fysikk i fotballen, men jeg tror det er vår måte å spille fotball på som gjør sporten seervennlig og imponerende, mener Fabregas.

Midtbanespilleren forsikrer om at uttalelsene ikke er ment som kritikk mot Liverpool, og han roser motstandernes evne til å forsvare seg.

— De har satt seg selv i en god posisjon til å komme seg videre, men om vi kan få spillet til å sitte slik vi gjorde etter pausen i forrige uke har vi gode muligheter til å sikre en seier, sier Fabregas.

LES OGSÅ: Arsenals siste sjanse

Går for seier

Til tross for at Arsenal har scoret i 22 av sine siste 26 oppgjør, gir likevel Dirk Kuyts bortemål sist uke kveldens hjemmelag en fordel i det kampen sparkes i gang. Det er et faktum Liverpools manager Rafael Benitez trives godt med.

— Arsenal vet at vi er i god form og spiller bra fotball, sier Benitez som mener stemningen og atmosfæren som for tiden er i laget gir spillerne trygghet og selvtillit.

Spanjolen advarer likevel mot favorittstempelet som er satt på hans lag.

- Arsenal er et godt lag og scorer vanligvis mål, så vi må helt klart være forsiktige. Jeg tror vi må score for å vinne, og vi går på banen for å vinne, sier en selvsikker Benitez.

KAMPFAKTA:

Liverpool: Harry Kewell og Daniel Agger er ute med skader. Peter Crouch kan få sjansen fra start.

Arsenal: Emmanuel Adebayor har ristet av seg ankelskade. Robin van Persie sliter med muskelproblemer, men er med i troppen.

Verdt å vite: Liverpool er ubeseiret i sine siste seks mesterligakamper. Har scoret 20 mål og kun sluppet inn to. John Arne Riise og co. har vunnet ti av sine tolv siste kamper i turneringen. Arsenal har ikke sluppet inn mål i elleve av 15 bortekamper i europacupen og vunnet ni av siste 16.