NORWICH – MIDDLESBROUGH 0-1

Og dessverre for Alexander Tettey ble selvmålet kampens eneste scoring. I stedet for seier og tabelltopp for Norwich, ble det 0-1 og et knepent tap – noe som gjør at Tetteys lag er bakpå i kampen om direkte opprykk til Premier League.

SYNDER: Alexander Tettey, her fra en kamp mot Fulham tidligere denne sesongen, scoret et uheldig selvmål mot Middlesbrough. Foto: DIGITALSPORT

Selvmålet kom åtte minutter inn oppgjøret. Alexander Tettey skulle bare nikke vekk et hjørnespark fra Middlesbrough, men ballen traff i stedet ryggen/nakken til nordmannen og Norwich-keeper John Ruddy ble satt helt ut av spill.Ballen gikk rett i det lengste hjørnet, der Albert Adomah tilsynelatende pirket ballen i mål. Men reprisen viste at ballen allerede var over streken, og selvmålet var et faktum.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Opprykksplassen kan ryke

Tettey spilte hele kampen på Norwich' midtbane, men hverken han eller noen av lagkameratene klarte å slå tilbake.

Kampen endte 0-1 og dermed er det Middlesbrough som leder Championship, før de to andre opprykkskandidatene Watford og Bournemouth spiller i morgen.

Tetteys lag har to kamper igjen å spille, og ligger nå to poeng bak Middlesbrough. Vinner både Bournemouth og Watford i morgen, vil avstanden opp være på henholdsvis fire og tre poeng.

Dermed må trolig Norwich forberede seg på å spille playoff til Premier League, der de fire lagene som havner på tredje— til og med sjetteplass skal spille om én opprykksplass til det øverste nivået i England.

Championship-tabellen (topp 7):

1. Middlesbrough - 84 poeng (44 kamper)

2. Bournemouth - 83 poeng (43 kamper)

3. Watford - 82 poeng (43 kamper)

4. Norwich - 82 poeng (44 kamper)

5. Derby - 75 poeng (43 kamper)

6. Ipswich - 74 poeng (43 kamper)

7. Brentford - 71 poeng (43 kamper)

* 1. og 2. plass rykker direkte opp

* 3. til og med 6. spiller playoff til Premier League