Sagosen og PSG tok mesterligabronse

Paris Saint-Germain slo tilbake etter den skuffende semifinalen lørdag.

Publisert Publisert

BRONSE: Sander Sagosen tok tredjeplassen i mesterligaen håndball søndag. Foto: Federico Gambarini, DPA via AP / NTB scanpix

Paris Saint-Germain – Vardar Skopje 29-28

Sander Sagosen slo sin kommende sjef i Paris Saint-Germain i Champions League søndag. Kvelden før kampen om 3.-plassen var knallhard.

PSG tok bronsen med 29-28 over Vardar Skopje. Sagosen var pigg og scoret på alle sine fire skudd før pause. Det ble ytterligere ett mål etter pause på nordmannen.

– Vi viste moral etter å ha fått et slag i trynet lørdag. I denne kulissen (20.800 tilskuere) er det alltid gøy å spille, sier Sagosen til NTB.

Lørdag kveld var ikke god for ham etter semifinaletapet mot Nantes.

– Den var tøff. Jeg satt vel og stirret ut i lufta i fire timer. Alt er bygget opp mot Champions League, og så blir det som å stikke hull på ballongen.

Les også

Enorm nedtur for Sagosen: – Tungt, tøft og bittert

Ny

Spanjolen Raul Gonzales flytter fra Vardar og Makedonia om tre uker. Han skal trene PSG og få laget opp å stå igjen. Storklubben har bommet i to mesterligasluttspill på rad.

Lørdag ble det 28-32-tap for Nantes i semifinalen etter trøbbel både i angrep og på keeperplassen. Søndag var PSG mer sitt gamle jeg og vant kampen ganske kontrollert.

Til uka kan Paris-klubben sikre seriemesterskapet i siste runde. I starten av juni spiller Sagosen VM-kvalifisering for Norge mot Sveits.

Der er Norge kjempefavoritt til å få en plass i verdensmesterskapet i Danmark og Tyskland i januar neste år.

Publisert