Fulhams Brede Hangeland i duell med Sheffield Uniteds Chris Potter under tirsdagens omkamp i FA-cupen på Craven Cottage. Fulhams Brede Hangeland i duell med Sheffield Uniteds Chris Potter under tirsdagens omkamp i FA-cupen på Craven Cottage. Foto: Alastair Grant, AP

Sheffield United rystet Hangeland og Fulham

Premier League-klubben på hodet ut av FA-cupen.

FULHAM — SHEFFIELD UNITED 0-1 eo.

Brede Hangeland spilte fra start for Fulham mot nivå tre-klubben Sheffield United i FA-cupen tirsdag kveld.

Dette var omkamp i 4. runde på Fulhams hjemmebane Craven Cottage. Etter uavgjort i Sheffield var Fulham store favoritter.

Men ved full tid sto det 0-0, og dermed gikk kampen til ekstraomganger.

Det så ut til å gå mot straffesparkkonkurranse, men minuttet før slutt i 2. ekstraomgang fikk Sheffield United corner. Innbytter Shaun Miller headet inn vinnermålet for Nigel Cloughs mannskap, som ligger på nedrykksplass i League One.

– Det er utrolig. Jeg er så glad for at jeg scoret dette målet for den lille sønnen min som ble født for noen få uker siden. Vi ville mye heller hatt disse fire seierne i cupen enn tolv poeng i ligaen, men nå må vi ta med oss denne mentaliteten inn til seriekampene, sier Miller.

I forrige runde slo overraskelseslaget ut en annen Premier League-klubb, Aston Villa, med imponerende 2-1 på bortebane.

– Om du henger med på 0-0 har du alltid muligheten. Det var bemerkelsesverdig av spillerne. Men jeg følte at vi gjorde nok til å få en scoring, sa United-manager Nigel Clough.

Sheffield United møter vinneren av omkampen mellom Preston og Nottingham Forest, gamleklubben til Clough, i 5. runde.

Den kampen spilles onsdag kveld.

PS : John Arne Riise spilte ikke. Venstrebacken ble skadd nettopp mot Sheffield United i den første kampen.