Dermed kunne Bård Flovik slippe jubelen løs på Alfheim, og var en særdeles lykkelig mann da han møtte iTromsø etter kamp i intervjusonen.

Ekstra glad fordi de tre spissene endelig gjør mål.

— Fantastisk match

— Vi vet at ”Lehne” er en målscorer, og Runar har det i seg. Nå viser det seg og at Moussa scorer mål. Han gjør en fantastisk match, sier Flovik fornøyd til iTromsø.

Sofien Moussa scoret det første av Tromsøs tre mål i cupoppgjøret mot Odd. Foto: Rune Stolz Bertinussen, NTB Scanpix

Etter seks scoringer på de første 11 kampene i eliteserien har det løsnet nå. Tre mål mot Stabæk sist og tre nye scoringer i aften mot Odd.— De scorer mål, og det gleder meg veldig måten vi responderer på, svarer Flovik på spørsmål om pausepraten.

6-0 i sjanser

TIL havnet bakpå etter 44 minutter, men reiste seg mesterlig. Etter hvilen og i ekstraomgangene skapte ikke Odd en sjanse. ”Gutan” hadde seks store muligheter. Og scoret på to av dem.

— Det her gir en mental ”boost”. Jeg håper vi finner energi til lørdagens kamp nå, sier Flovik.

— Hvor hengt henger en cupfinale for TIL i år?

— Den henger usedvanlig høyt. Vi har prioritert cupen sterkt i år, og Tromsøs befolkning fortjener et TIL-lag som kommer langt i cupen.

Espejord-skade

Runar Espejord har vært småskadd den siste tiden, og ble kastet inn etter 60 minutter. Inkludert ekstraomganger ble det 60 minutters spill for TILs målsnik.

— Jeg skal bruke ferien på å få meg helt frisk nå, sier Espejord til iTromsø.