Solskjær startet med Magnus Wolff Eikrem, og både Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget kom inn i løpet av annen omgang. Det ga ingen nødvendige poeng for Solskjær som måtte se seg slått hele 0-4 av Hull lørdag.

I tillegg fikk Fulham poeng etter å ha spilt 1-1 mot West Bromwich. Det betyr at Cardiff nå ligger ett poeng fra den siste plassen på tabellen. Ifølge Solskjær trenger de 37 poeng for å holde seg i Premier League. Etter 27 runder står Cardiff med 22. – Vi var ikke gode nok i noen av boksene. På sine to første sjanser i omgangen scorer de, sa Solskjær ifølge NTB.

– Vi skal ikke legge oss ned og gi opp. Det var et tilbakeslag i dag, men vi skal fortsette det harde arbeidet og holde sammen, sa Solskjær.

Offensivt Cardiff

Solskjær måtte klare seg uten midtstopper og Mark Hudson. Han er ute resten av sesongen med en hamstringsskade. I tillegg var rekordkjøpet Gary Medel uaktuell mot Hull på grunn av en muskelskade i magen.

TUNGT: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær under kampen mot Hull. Foto: Digitalsport

Likevel var det Solskjærs menn som fikk den beste starten på kampen. Etter ti minutters spill tråklet Zaha seg gjennom Hull-forsvaret før han plasserte skuddet rett på McGregor. De første 15 minuttene handlet det kun om hjemmelaget.

Nordmann i fokus

Magnus Wolff Eikrem kom raskt i fokus på Cardiff City Stadium. 20 minutter ut i førsteomgang spilte nordmannen en tversoverpasning på egen banehalvdel som Nikica Jelavic snappet opp. David Marshall reddet mesterlig skuddet fra Jelavic. Til slutt endte ballen hos Tom Huddlestone på 18 meter, som satte inn 0-1. Eikrem kom til flere gode sjanser etter scoringen, men fant aldri veien helt til nettmaskene. Mens det var Cardiff som presset, var det Hull som fikk uttelling. Etter 38 minutter økte Jelavic ledelsen etter fint kombinasjonsspill med Shane Long.

Hjemmelaget ropte på straffe tre minutter på overtid, etter en omdiskutert situasjon der Kenwyne Jones omtrent ble «overfalt» av Jelavic. Dommer, Howard Webb, valgte å vinke spillet videre.

Fansen gikk hjem

Etter pausen kom Mats Møller Dæhli inn for Wilfried Zaha. Cardiff gikk offensivt ut, men igjen var det Hull som fikk uttelling for sjansene. Ti minutter ut i omgangen økte Jelavic ledelsen ytterligere etter å ha stått umarkert foran Cardiffs mål. 20 minutter før slutt satte Jake Livermore inn 0-4 etter at hjemmelaget mistet ballen og ga Livermore muligheten til å score. Da reiste flere av hjemmesupporterne seg og gikk hjem.

Scorer ikke

Solskjær har hatt en tøff start som Cardiff-sjef. Laget røk nylig ut av FA-cupen, og i serien har seks kamper gitt én seier, én uavgjort og nå fem tap. Cardiff har ikke klart å score i 15 av sine 27 Premier League-kamper denne sesongen. Hull, som har tatt fire poeng på de siste 21 mulige, var ett av lagene Solskjær og Cardiff burde slå for å holde liv i Premier League-drømmen.

**Arsenal – Sunderland 4-1 (3-0)

Mål:** 1-0 Olivier Giroud (5), 2-0 Giroud (31), 3-0 tomas Rosicky (42), 4-0 Laurent Koscielny (56), 4-1 Emanuele Giaccherini (81).

60.012 tilskuere.

**Chelsea – Everton 1-0 (0-0)

Mål:** 1-0 Frank Lampard (90).

41.580 tilskuere.

**Cardiff – Hull 0-4 (0-2)

Mål:** 0-1 Tom Huddlestone (18), 0-2 Nikica Jelavic (38), 0-3 Jelavic (57), 0-4 Jake Livermore (67).

27.000 tilskuere.

Magnus Wolff Eikrem spilte hele kampen, mens Mats Møller Dæhli spilte 45 minutter og Jo Inge Berget 11 minutter som innbyttere for Cardiff.

**Manchester C. – Stoke 1-0 (0-0)

Mål:** 1-0 Yaya Toure (70).

47.000 tilskuere.

**West Bromwich – Fulham 1-1 (0-1)

Mål:** 0-1 Ashkan Dejagah (28), 1-1 Matej Vydra (86).

25.000 tilskuere.

Brede Hangeland spilte hele kampen, mens John Arne Riise spilte 38 minutter som innbytter for Fulham.

**West Ham – Southampton 3-1 (2-1)

Mål:** 0-1 Maya Yoshida (9), 1-1 Matthew Jarvis (20), 2-1 Carlton Cole (23), 3-1 Kevin Nolan (71).