Men Viking-aktuelle Rune A. Jarstein var med på flyet som tok RBK-troppen til Ålesund i dag. Dermed får han sjansen til å ta med seg en tittel til i RBK-trøya.

— Jeg bestemmer meg i morgen om hva jeg gjør, sier Jarstein til adressa.no.

- Jeg blir veldig overrasket dersom Jarstein ikke signerer mandag. Vi er så godt som i mål, forklarer Vikings sportsdirektør Egil Østenstad overfor Aftenbladet.no.

Likevel må han belage seg på benken i kveld. Daniel Örlund er keeperen Erik Hamrén satser på.

Men en som ikke er med er Per Ciljan Skjelbred. Fredag var han med på TV 2s eliteseriepromo, og det var ikke akkurat den rette oppladningen foran kveldens kamp. Om sykdommen kom av opptaket som ble gjort i kulda på Stokkøya og Ranheim vites ikke , men uansett står han over.

- Det er synd at han ikke er med, for han skulle starte kampen. Men vi har stor nok tropp til å finne hans erstatter, sier Hamrén.

Roar Strand tar hans plass.

Hamrén innrømmer at det pirrer litt ekstra i magen i dag.

- Det er en tittel vi skal spille om, så det er klart det betyr litt ekstra. Og med mange tusen på tribunen blir det en fin ramme rundt kampen, sier han.

Fjorårets cupvinner stiller toppet, og det samme gjør RBK. Men selv om trønderne er favoritter, forventer Hamrén en jevn kamp med mange tøffe dueller.

- Hva slags svar håper du å få i kampen?

— Jeg håper vi kan vise den stabiliteten som vi har vist de siste kampene. Og selvfølgelig vil vi ha en seier. Det er alltid bedre å gå inn i den siste uka foran seriestart med en seier, sier han.

Rosenborg spiller med dette laget (4-1-3-2):

Örlund – Lustig, Demidov, Stadsgaard, Dorsin – Annan - Strand, Winsnes, Moldskred – Iversen, Prica.