MOLDE (Rbnett): Søndag ble det offisielt bekreftet at Mark Dempsey gir seg som trener i svenske Djurgården etter sesongslutt.

— Jeg vil takke mine spillere, ledere, supportere og andre i foreningen for deres støtte under min tid her som trener, sier Dempsey til klubbens hjemmeside.

Dempsey ble ansatt som hovedtrener 3. august etter at Pelle Olsson fikk sparken.

— Han kommer inn kortsiktig for å se til at vi skal spille allsvenskt neste sesong, sa sportssjef Bosse Anderson.

Nå bekreftes det at Djurgården ville beholde Dempsey, mens engelskmannen valgte å si nei.

— Djurgården ga meg indikasjoner på at på at de ville forlenge min kontrakt gjennom å anvende opsjonen i min kontrakt. Men etter lang overveielse har jeg bestemt meg for ikke å si ja til tilbudet, sier Dempsey til klubbens hjemmeside.

I Molde har ryktene gått lenge om at Dempsey kommer tilbake som Ole Gunnar Solskjærs assistent i januar. Også ifølge Expressens kilder er Dempsey høyaktuell for en retur til MFK og en gjenforening med Solskjær.

Mark Dempsey spilte for Manchester United i ungdomstida og var innom klubber som Swindon, Sheffield United, Chesterfield, Rotherham United og Macclesfield Town etterpå.

Han var instruktør i Uniteds ungdomsakademi før han ble trener i Tromsø, Molde, Cardiff og Haugesund før han dro til Djurgården.