Adel Taarabt of QPR--------------------Javier Garcia / BPIBarclays Premier LeagueQPR v Chelsea23 October 2011Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

Tottenham møter Queens Park Rangers til London-derby søndag ettermiddag, og Spurs-manager Harry Redknapp frykter spesielt én spiller hos bortelaget.

Adel Taarabt, som kom fra Lens i Frankrike til Tottenham som 17-åring i 2007, ble av mange sett på som «den nye Zinedine Zidane». Men fransk-marokkanerens noe ustabile prestasjoner på banen, kombinert med forholdsvis høye tanker om eget talent, gjorde at han først ble lånt ut til QPR i 2009, og deretter solgt til Vest-London-klubben sommeren etter.

DIREKTE KL.17: Spurs — QPR

Nå er Harry Redknapp redd for at 22-åringen skal senke sin gamle klubb i dagens lokaloppgjør.

- Han har utrolige ferdigheter. Da han kom hit, kalte de ham den neste Zidane. Han er ikke på det nivået, han (Zidane) var et geni. Men Taarabt kan komme dit en dag, han kan utvikle seg. Han kan spille overalt, det kommer bare an på om han har hodet på rett plass, sier Redknapp ifølge Sky Sports.

Sjekk YouTube-klipp av Taarabts ferdigheter her! (ekstern link)

Taarabt scoret 19 mål for QPR forrige sesong, da de rykket opp til Premier League, men har også gitt manager Neil Warnock en god del hodebry med sin eksentriske oppførsel.

Tidligere denne sesongen skal han ha dratt hjem i pausen etter å ha blitt byttet ut i 0-6-tapet mot Fulham.

- Jeg var redd for å selge ham fordi jeg følte at han en dag kunne komme tilbake og straffe oss. Hvis hodet hans er på plass, kan han være briljant. Han vil helt sikkert ønske å være briljant på søndag, sier Tottenham-sjefen.

DIREKTE KL.17: Spurs - QPR

Tottenham har vært i sterk form i det siste. Etter to stygge tap i sesongåpningen, har ikke Spurs tapt i serien på de seks siste kampene, og laget vil gå opp på lik poengsum med tredjeplasserte Chelsea med seier i ettermiddag.

QPR, på sin side, tok en sterk seier mot Chelsea sist helg, og ligger greit plassert midt på tabellen.

Statistikksenter Premier League: