En av grupperingene i masseslagsmålet skal være tilknyttet Lillestrøms Ultras-miljø. Den andre grupperingen så ut til å være en mer sammensatt gjeng AaFK-fans. Nærmere 25 personer på hver side skal ha vært involvert i slagsmålet.

Slagsmålet var over før den første politipatruljen kom til stedet. Bengalske lys eller nødbluss ble fyrt opp under tumultene.

— Havnet ett nødbluss inne på puben Dirty Nelly?

- Ja, det var sagt at det gjorde det, sier politiet.

Trafikken stoppet opp en kort tid som følge av slagsmålet. Flere personer som ikke var involvert i slagsmålet observerte det fra sidelinja.

Les også:

Ingen arrestert

Etter det Sunnmørsposten erfarer tok politiet kontakt med personer fra LSK-grupperingen som var på veg mot Color Line Stadion.

— Ingen personer ble innbrakt. Det hadde vært noen tumulter, sier politiet.

Ifølge politiet var det snakk om en mindre gruppe supportere som var involvert i bråket i Ålesund sentrum før kampen.

Politiet fikk melding om bråket klokka ti på fem lørdag.

— Melding om slåssing utenfor en pub i sentrum. Fotballsupportere skal ha kastet en røykboks inn i lokalene på puben. Det finnes videoopptak av hendelsen, skriver operasjonsleder John Kåre Flo i politiloggen.

Holder alltid vakt

Supporter-grupperingen fra Lillestrøm sitter nå inne på Color Line Stadion. Eliteseriekampen mellom Aalesund og Lillestrøm startet klokka 18.00. — Vi holder alltid vakt på stadion under eliteseriekamper. Inne på stadion har de også egne vakter som sjekker at ting er som de skal være, opplyser operasjonssentralen.

En av Sunnmørspostens journalister ble fratatt mobilkameraet sitt og truet av personer tilknyttet LSK-grupperingen under masseslagsmålet. Bildene han tok ble slettet. En av Sunnmørspostens fotografer opplevde også å bli truet av de samme personene.