VIF trener Espen Knutsen og hans Vålrengea kommer til Stavanger torsdag. Her fra den første semifinalen (omkamp) i NM sluttspillet mellom lagene på Jordal Amfi søndag. VIF trener Espen Knutsen og hans Vålrengea kommer til Stavanger torsdag. Her fra den første semifinalen (omkamp) i NM sluttspillet mellom lagene på Jordal Amfi søndag. Foto: NTB scanpix

Nytt hockeysjokk: - Kanskje det verste tapet i Vålerengas historie

Kongsvinger banket VIF i Jordal Amfi.

I løpet av kort tid har Kongsvinger Knights slått både Storhamar og Vålerenga i eliteserien ishockey.

Sist lørdag slo laget Storhamar 4-3 etter forlenging på egen is. Torsdag ble det årets første borteseier da Vålerenga ble slått 2-0 på Jordal.

Sebastian Owuya gjorde 1-0 15.06 ut i 1. periode, mens Victor Zetterberg la på til 2-0 3.27 minutter ut i 3. periode.

— Det er kanskje det verste tapet i Vålerengs historie. Det er en skandale i en kamp vi ikke burde tapt i det hele tatt, sier Vålerenga-trener Espen Knutsen til TV2.

3000 var til stede i Jordal.

– Det er det som er flaut. Det møter opp så mange her, og så stilller vi ikke opp i det hele tatt. Men det er klart at når 90 prosent av laget har ferdigheter som meitemark, og man ikke jobber hardt så blir det tap, sier han.

Sparta Sarpsborg er opp på 3.-plass på tabellen igjen etter 7-5 hjemme mot Lillehammer. Fredrik L. Jacobsen hadde, blant annet tre scoringer og to assists for hjemmelaget. Storhamar hadde ingen problemer med å slo Manglerud Star 3-0. I den fjerde kampen tapte Stjernen 1-4 hjemme for Frisk Asker. (©NTB)

Vis fakta ↓
TABELLEN
Vis fakta ↓
FAKTA