Det var knyttet spenning til toppoppgjøret mellom Lyon og Nice, som begge kjemper om en plass i neste års Champions League, bak suverene PSG.

Fikk du med deg denne?

Det var imidlertid ikke spillet eller resultatet som skapte overskrifter fra Lyon sent fredag kveld. Oppgjøret måtte nemlig stoppes i over seks minutter som følge av at vanvittige mengder papir og plastikk ble kastet inn på gressteppet fra frustrerte Lyon-fans på Stade de Gerland.

Hjemmefansen, som måtte se Gnaly Cornet bli utvist allerede etter 24 minutter, var lite fornøyd med å ligge under 0-1 for Nice.

De reagerte med å teppebombe store deler av den ene banehalvdelen med papir.

Se video av den oppsiktsvekkende hendelsen her:

Først forsøkte Lyon-keeper Anthony Lopes å rydde opp på egen hånd, men papirmengden var alt for overveldende til at han lyktes med det. Banemannskapet kom på gresset med raker og løvblåsere for å få bukt med de enorme mengdene papir.

«Vennligst ikke kast papir inn på banen. Ha respekt for spillet», skrev kamparrangøren på storskjermene i et håp om å få fansen til å slutte med forsøplingen.

I det 75. spilleminutt hadde det blitt ryddet såpass at kampen kom i gang igjen.

Alexandre Lacazette utlignet for Lyon kort tid senere. Det ble ingen mål i de åtte tillagte minuttene.

Dermed endte det med poengdeling. Lyon ligger på 2. plass i Ligue 1 mens Nice ligger på 4. plass, to poeng bak.